Toont alle 3 resultaten

Lion’s Mane Extract Poeder Bio

37,00
Dit poederextract van KÄÄPÄ Mushrooms is gemaakt van biologische Lion's Mane paddenstoelen die met liefde worden geteeld en verwerkt in Finland.

De Lion's Mane poeder bevat puur en alleen de krachtige vruchtlichamen van de paddenstoel, zonder enige toevoeging van granen of andere vulstoffen.

En hier komt het beste gedeelte: KÄÄPÄ gebruikt een hypermoderne extractiemethode - de ultrasone geassisteerde extractie - om de volle potentie van Lion's Mane te ontketenen. Dat betekent dat ons poeder boordevol waardevolle stoffen zit, met minimaal 10% gestandaardiseerde bèta-glucanen!

Dus, als je op zoek bent naar een pure, krachtige Lion's Mane ervaring, zoek dan niet verder. KÄÄPÄ Mushrooms heeft je gedekt!

Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Capsules Bio

19,95

De Pure Mushrooms Lion's Mane Bio capsules bevatten een krachtig extract van de Lion's Mane paddenstoel (Hericium erinaceus). Deze paddenstoel is al honderden jaren populair in de Traditionele Chinese Geneeskunde. En met een reden: het is dé paddenstoel als het gaat om een cognitieve boost.

Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Capsules Bio 120 capsules

34,95
De Pure Mushrooms Lion's Mane Bio capsules bevatten een krachtig extract van de Lion's Mane paddenstoel (Hericium erinaceus). Deze paddenstoel is al honderden jaren populair in de Traditionele Chinese Geneeskunde. En met een reden: het is dé paddenstoel als het gaat om een cognitieve boost.

Lion's Mane Kopen

Als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement voor cognitieve ondersteuning, dan is Lion's Mane (Hericium erinaceus) misschien wel het antwoord. Lion's Mane is een medicinale paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Aziatische geneeskunde vanwege zijn potentiële voordelen voor de hersenen en het zenuwstelsel. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder capsules en poedervorm.  

Lion's Mane Capsules

Lion's Mane capsules zijn erg populair vanwege hun gemak en draagbaarheid. Ze zijn eenvoudig in te nemen en bevatten een geconcentreerde dosis van de actieve bestanddelen van Lion's Mane. Hier zijn enkele voordelen van Lion's Mane supplementen in capsulevorm: Lion's Mane capsules zijn handig voor mensen die onderweg zijn of die de voorkeur geven aan een gestandaardiseerde dosering. Ze kunnen gemakkelijk worden ingenomen met water, waardoor ze een handige optie zijn voor dagelijks gebruik.  

Lion's Mane Poeder

Lion's Mane poeder is een andere populaire vorm van dit supplement. Het poeder kan worden gemengd met water, sap, smoothies of toegevoegd worden aan voedsel. Lion's Mane poeder is ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan aanpasbare doseringen en die graag experimenteren met verschillende manieren om het supplement in te nemen. Of je nu Lion's Mane supplementen in capsules of poedervorm kiest, zorg ervoor dat je een betrouwbaar merk selecteert dat hoogwaardige ingrediënten gebruikt en de productkwaliteit waarborgt. Raadpleeg altijd een zorgverlener voordat je nieuwe supplementen aan je routine toevoegt.